Migratie LV-WKPB naar nieuw platform

De oude omgeving voor de LV-WKPB is per 1 mei niet meer beschikbaar.

In overleg met het Ministerie van Infrastructuur en Milieu hebben we besloten dat we vanaf 1 mei 2017 het oude platform niet meer beschikbaar zal zijn. Dit betekent dat u voor 1 mei 2017 over moet zijn op de nieuwe omgeving. Dit besluit is afgestemd met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Migratie van de LV-WKPB is noodzakelijk om beschikbaarheid en prestatie te waarborgen en op een hoger niveau te brengen. Daarnaast spelen belangrijke beveiligingsaspecten een grote rol. Voor specificaties en gevolgen van deze wijziging verwijzen wij u naar onze brief van 7 november 2016. 

Op dit moment is 60% van de gebruikers over naar de nieuwe omgeving en 13% heeft aangegeven dit voor 1 mei te realiseren. 7% van de gebruikers heeft aangegeven problemen te voorzien en voor 20% geldt dat de status onbekend is. 

Met vragen kunt u terecht bij de klantenservice WKPB, bij voorkeur door gebruik te maken van het contactformulier. Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op 088-183 32 00. Wij denken graag met u mee als voor u 1 mei 2017 niet haalbaar is.