Kom ook naar Geobuzz op 22 en 23 november in Den Bosch

GeoBuzz is een onafhankelijk en landelijk congres met beurs, over de ontwikkelingen met en het gebruik van geografische informatie voor overheden, bedrijven, kennisorganisaties en onderwijsinstellingen. Ook het Kadaster is vertegenwoordigd met een stand en workshops. De beurs vindt plaats op dinsdag 22 en woensdag 23 november in beursgebouw 1931 in Den Bosch. Dit jaar is het thema: Onze leefomgeving verandert.
Kom ook naar Geobuzz op 22 en 23 november in Den Bosch

Jaarlijks bezoeken ruim 2.000 mensen Geobuzz om informatie in te winnen en te delen. Naast het volgen van presentaties, het meedoen aan workshops en discussiëren aan de ronde tafels speelt het netwerken een grote rol. De deelnemers zijn medewerkers van overheden, bedrijven, kennisorganisaties en studenten. De belangstelling van management en bestuur neemt toe in wat geo-deskundigen en geo-gebruikers bezighoudt.

Vertegenwoordigers komen uit diverse disciplines zoals beheer openbare Ruimte, Ruimtelijke Ordening, Sociaal domein, Infrastructuur, Bouw, water, Milieu, Landbouw, Verkeer, vastgoed en aanliggende sectoren waarin geo-informatie wordt gebruikt.

 

 

Het Kadaster bemant een eigen stand en verzorgt de volgende workshops:

Dinsdag 22 november

12:00-12:45 Informatiehuizen beantwoorden vragen: ‘Wat is dat hier?’ en ‘Wat mag hier?’
14:15-15:00 De kadastrale kaart en de gebruikers daarvan samen in transitie

     

Woensdag 23 november

10:15-11:00 Informatiehuizen beantwoorden vragen: ‘Wat is dat hier?’ en ‘Wat mag hier?’
11:15-12:00 Het dataplatform van de toekomst | Met één klik op de kaart het antwoord op uw vraag
13:00-13:45 Nieuwe producten in de BRT: wat kunt u ermee?