Geo Gebruikersfestival op 1 november 2017

Op 1 november 2017 wordt weer het Geo Gebruikersfestival gehouden. Dit jaar is het festival te gast bij de Provincie Zuid-Holland in Den Haag.

Tijdens het Geo gebruikersfestival ontdekken deelnemers de laatste ontwikkelingen rond geo-basisregistraties en welke mogelijkheden er zijn met data uit verschillende datasets. Onze bestuursvoorzitter Dorine Burmanje, Noud Hooyman van het Ministerie van IenM en Rob van de Velde van Geonovum bespreken de stappen die nodig zijn om uit registraties en voorzieningen dàt te halen wat er in zit!

Deelnemers van de sessie NL Maps horen hoe zij eenvoudig Basisregistraties inzetten voor gebruik op het web. Bij de workshop van de TU Delft wordt geleerd zelf 3D geodata te maken. Verder is er informatie over PDOK, ons platform voor open digitale geo-informatie, de Basisregistraties BAG, BGT en BRT en over INSPIRE, de Europese standaard voor milieu en geo-datasets.

Het Geo Gebruikersfestival is een initiatief van het Ministerie van IenM, Kadaster, PDOK en Geonovum. Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels overschreden en er is een wachtrij van meer dan 50 deelnemers. Inschrijven is niet meer mogelijk.