24 nieuwe Landmeters gezocht

We zoeken 24 enthousiaste landmeters (mannen en vrouwen) voor heel Nederland (behalve het oosten van Gelderland en Overijssel).
24 nieuwe Landmeters gezocht

Wat doet een Landmeter?

Als Landmeter bespreek je met de klant de ligging van de nieuwe (kadastrale) grenzen, waarna je de nieuwe grenzen inmeet voor de kadastrale registratie. Met gebruik van moderne technologie, verwerk je de gegevens thuis of op kantoor. Je hebt de vrijheid een eigen dagindeling te maken door binnen- en buitenwerk efficiĆ«nt te combineren. Je werkt zelfstandig en hebt voor het klantbezoek een auto ter beschikking. Kortom een functie met veel zelfstandigheid, waarbij er kansen zijn je verder te ontwikkelen in het landmeetkundige werk, bijvoorbeeld als Specialist Grensreconstructie.

Hoe word ik Landmeter?

We starten een opleidingsprogramma op 1 maart 2017 in Rotterdam en op 3 april 2017 in Arnhem. Dit duurt ongeveer 13 weken. Je krijgt eerst een opleiding voor het aanwijs halen; een combinatie van theorie en training-on-the-job. Na 1 jaar praktijkervaring, word je verder opgeleid tot Landmeter. Samenvattend bieden we een leerwerktraject van 2,5 jaar met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijhetkadaster.nl.