Directieraad

Per 1 januari 2013 is de dagelijkse leiding van het Kadaster in handen van een directieraad. In de directieraad werken bestuur en directeuren samen. De bestuursleden voeren overleg met de raad van toezicht en de gebruikersraad. Ook vertegenwoordigen zij het Kadaster in verschillende organisaties in binnen- en buitenland. De bestuursleden worden benoemd door de minister van Binnenlandse Zaken.

 

drs. Th. A. J. (Dorine) Burmanje
Bestuursvoorzitter, geeft daarnaast leiding aan de directie Bestuur en Strategie 

“Het Kadaster biedt houvast. Iedereen kan vertrouwen op onze gegevens. Daar zorgen we elke dag weer voor. Met de tomeloze ambitie om nuttige producten en diensten te maken.”
Lees meer over Dorine Burmanje

 

 

 

 

mr. F.L.V.P.L. (Frank) Tierolff
Bestuurder, geeft daarnaast leiding aan de Directie Landregistratie en Geografie

“Een kadaster biedt het fundament voor stabiliteit en welvaart. Het is niet moeilijk om voor zo’n belangrijke taak gemotiveerd aan het werk te zijn.”

Lees meer over Frank Tierolff

 

 

 

 

mr. P. (Peter) Hoogwerf MBA, directeur
Directie Geo- en Vastgoedinformatie en Advies

“Het draait allemaal om samenwerken, samenwerken voor de klant. Voortdurend kansen en mogelijkheden benutten om onze producten en kwaliteit verder te verbeteren.”

Lees meer over Peter Hoogwerf

 

 

 

 

drs. L. J. (Leo) Moerland RA, directeur
Directie Control en Financiën

“Zorgen voor zorgvuldigheid, dat is het doel. Alles efficiënt laten samenkomen in dienst van de klant. Met het oog op betrouwbaarheid en kwaliteit.”

Lees meer over Leo Moerland

 

 

 

 

drs. J (Jaco) van Goudswaard, directeur
Directie IT

Voordat hij op 1 januari 2016  bij het Kadaster kwam, was Jaco van Goudswaard CIO bij Grontmij. Daarvoor werkte hij onder andere bij Applus, KPN en de Rabobank.

 

 

 

 

 

A. (Alf) Overmars, directeur
Directie Organisatie & HRM

“Onze medewerkers maken de organisatie. In een uiterst dynamische omgeving worden zij voortdurend uitgedaagd om onze klanten optimaal van dienst te zijn.”

Lees meer over Alf Overmars