Zo bereidt u zich voor op rechtstreekse leveringen

Het Kadaster neemt de ketenfunctionaliteit van BRAVO over in de LV BGT. Hierdoor kunnen bronhouders en dataleveranciers straks rechtstreeks leveringen op de LV BGT indienen. Om dit mogelijk te maken, zijn 2 wijzigingen nodig:

  1. Voeg eventueel IP-adressen van Kadaster toe.
  2. Voeg OIN-nummer Kadaster toe als u controleert op OIN-nummer.

Uw systeembeheerder kan u helpen om deze wijzigingen vóór 1 oktober door te voeren.

1. Voeg eventueel Kadaster IP-adressen toe

De endpoints blijven gelijk. Het onderliggende IP-adres verandert van BRAVO naar Kadaster. Kadaster publiceert geen IP adressen. Het Kadaster segment (145.47.*.*) dient open te staan. Tijdens de migratie kunt u met uw tooling het exacte IP-adressen controleren (b.v. DNS resolving) . Het kan zijn dat u de netwerkadressen van het Kadaster aan deze tooling moet toevoegen. Kort voor de migratie wordt het exacte IP-adres bekend.

2. Voeg OIN-nummer Kadaster toe als u controleert op OIN-nummer

Bij het indienen van leveringen wordt gebruik gemaakt van een PKIoverheid-certificaat. Dit verandert niet. Daarbij is er ook een OIN-nummer (Organisatie Identificatie Nummer). Als er op dit nummer wordt getoetst, dan moet u ook het OIN-nummer van het Kadaster toevoegen:

00000001802327497000

Vragen? 

Hebt u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice BGT. Bel 088 - 183 46 00 of maak gebruik van het contactformulier.