Zakelijke website is vernieuwd!

De website heeft een nieuwe vormgeving, verbeterde informatievoorziening en duidelijkere navigatie.

Nieuwe uitstraling

Het frisse en eigentijdse design zorgt voor beter overzicht op de pagina’s. Het sluit nu ook aan op de vormgeving van het particuliere deel van kadaster.nl.

Structuur en navigatie

Ook de structuur en de content van de website is overzichtelijker en duidelijker. Via het vernieuwde hoofdmenu bent u nu sneller bij de juiste informatie, ongeacht welke manier van zoeken u kiest. Door de dynamische opzet is het nu ook mogelijk om u gerichter te voorzien van relevant nieuws en belangrijke informatie zoals storingen en gepland onderhoud.

 

Toegankelijk voor iedereen

Tijdens de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. We streven ernaar om Kadaster.nl zo in te richten dat het voor iedereen te gebruiken is. Ook door gebruikers die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen, digitaal minder vaardig zijn of een beperking hebben. De hele website is nu ook goed te gebruiken met tablet en mobiele telefoon.

Verbeteren digitale dienstverlening

Het verbeteren van onze dienstverlening is een continu proces, zo ook voor de website. Veel van deze verbeteringen doen we op basis van gebruikersonderzoek, om daarmee onze producten en diensten beter af te stemmen op de gebruiker. De komende periode ontwikkelen we nog verder en worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd.