Technische sessies over aanpassing KLIC-standaarden

De KLIC-standaarden worden aangepast. Dit betekent dat wij als Kadaster, maar ook netbeheerders en grondroerders hun software moeten aanpassen. U kunt onze technische sessies bijwonen die wij houden om u hierbij te helpen.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor softwareleveranciers, serviceproviders of viewerbouwers van netbeheerders en grondroerders. Ook als netbeheerder of grondroerder met eigen KLIC-software bent u van harte welkom!

Voorbereiding op ontwikkeling en implementatie

Tijdens deze interactieve bijeenkomsten geven wij (technische) updates en kunt u inhoudelijke vragen stellen. Vanuit het Kadaster nemen verschillende (technisch) deskundigen deel. Zo kunt u zich voorbereiden op de ontwikkelwerkzaamheden en implementatie van de vernieuwde KLIC-standaarden.

Praktische informatie en aanmelden

Wij raden u aan om alle bijeenkomsten te volgen. Maar als u een bijeenkomst mist, kunt u altijd aansluiten op de eerstvolgende datum. Enkele sessies hebben al plaatsgevonden. De volgende bijeenkomsten via Teams zijn op:

  • vrijdag 10 september van 10.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag 12 november van 10.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag 17 december van 10.00 tot 12.00 uur
  • overige data worden eventueel nog aangevuld

U meldt zich éénmalig aan voor deelname aan deze bijeenkomsten via het aanmeldformulier.

Over de CAS

Binnen het programma KLIC Aanpassing standaarden is de Coördinatiegroep Aanpassing Standaarden (CAS) gestart om het programma vanuit de graafsector te coördineren. De CAS komt vooralsnog maandelijks bijeen en richt zich met name op planning en voortgang van de aanpassingen voor de gehele sector. In de CAS zitten zowel grondroerders als netbeheerders. Deze technische sessies zijn een initiatief van de CAS.