Nieuwe versie KLIC-viewer beschikbaar

Vanaf woensdag 26 mei is een nieuwe versie van de KLIC-viewer beschikbaar. In versie 5.10.0 zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Algemene verbeteringen

In de nieuwe versie van de KLIC-viewer zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Attributen en waarden worden op de vastgestelde volgorde getoond (ook wel ordening genoemd). De gebruiker ziet de belangrijkste attributen en waarden bovenaan in de resultaten na een klik op de kabels of leidingen (id 6340). Deze volgorde is vastgesteld door de KLIC Technische Commissie Standaarden KLIC (TCS).
  • In het printmenu wordt de optie “Overzichtskaart” als 1e optie getoond (id 6575).
  • Er zijn verschillende bugfixes uitgevoerd. 
     

Verbetering voor netbeheerders

De Beheerders informatie Levering (BIL) zip uit de Netbeheerders Testdienst (NTD) kan door netbeheerders bekeken worden met desktopvariant van de Kadaster KLIC-viewer (id 5613). Let op: dit geldt voor testmeldingen vanaf 20 mei 2021.

Gebruikt u de desktopvariant? 

De versie 5.10.0. is beschikbaar voor de desktopvariant (Windows en macOS). Download de vernieuwde desktopvariant.

Download de mobiele app

Met de  Kadaster KLIC-viewer app bekijkt u de KLIC-levering op de graaflocatie zowel on- als offline. De app voor een Android telefoon of tablet is te downloaden in de Google Play Store

De iOS versie van de KLIC-viewer app komt op een later moment beschikbaar.
Wilt u tot die tijd een KLIC-levering bekijken op uw iPhone of iPad? Dit kan met de online KLIC-viewer (KLIC-levering niet ouder dan 20 werkdagen).