Nieuw PKIO-certificaat Kadaster beschikbaar in CPA-register Logius

Vandaag komt het nieuwe Public key infrastructure Overheidcertificaat (PKIO-certificaat) van het Kadaster onder de root Staat der Nederlanden Private Root CA-G1 beschikbaar in het CPA-register van Logius. U kunt de CPA’s met het nieuwe Kadaster PKIO-certificaat nu aanmaken.

Diensten korte tijd niet beschikbaar op 16 november a.s.

Het nieuwe certificaat wordt op 16 november om 12 uur in gebruik genomen bij het Kadaster, op dat moment zijn onze diensten korte tijd niet beschikbaar. Het nieuwe PKIO-certificaat wordt gebruikt voor de LV WOZ machine-to-machine diensten: Mutatieverwerking bronhouders, Massale bevraging en Individuele bevraging.

Informatie over het PKI-overheid certificaat vervangingsplan vindt u op de nieuwspagina WOZ.

Wat betekent dit voor u?

Mogelijk zijn er aanpassingen nodig in uw eigen systeem of het CPA dat u gebruikt voor uw contact met de LV WOZ. Neem hiervoor contact op met uw software- of digikoppelingsleverancier.  Moet uw CPA vervangen worden? Geef dit dan door via het aanmeldformulier LV WOZ.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, onderhoud, releases en storingen? Neem dan een (gratis) abonnement op onze RSS-Feeds. Neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice WOZ. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op 088-183 43 00.