Kadaster op weg naar het winnen van de Nationale Lean Award?

Op donderdag 7 april wordt bepaald wie de winnaar is van de Nationale Lean Award. In de tussenstand staat MST Radiologie aan kop, op de voet gevolgd door Cygnific en het Kadaster.
Kadaster op weg naar het winnen van de Nationale Lean Award?

Op donderdag 7 april wordt bepaald wie de winnaar is van de Nationale Lean Award. In de tussenstand staat MST Radiologie aan kop, op de voet gevolgd door Cygnific en het Kadaster. Het oordeel van de jury bepaalt samen met de publieksstemmen de uitslag. Het is een ontzettend spannende race. Inmiddels is er al ruim 1.500 keer gestemd. Wilt u mee bepalen wie de Nationale Lean Award 2015 gaat winnen? Bekijk de inzendingen en help het Kadaster op weg naar het winnen van de Nationale Lean Award 2015. Stemmen kan tot en met 1 april.

Lean bij het Kadaster

In 2011 is de afdeling Geo-Informatie gestart met Lean. Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen. De aanleiding was dat we de tevredenheid bij klanten en onszelf wilden verhogen. De Basisregistratie Topografie (BRT) had een actualiteit van meer dan 4 jaar, terwijl 2 jaar de doelstelling was. En als het aan de klant ligt, moet de actualiteit nog hoger zijn. Lean is ingezet om ons proces te verbeteren. Inmiddels zijn we in staat om de kaart van heel Nederland ieder jaar te actualiseren.