Eerste onderdeel KLIC-WIN live in bèta release

Vooruitlopend op de nieuwe centrale voorziening bij het Kadaster is op 20 juni het eerste KLIC-WIN onderdeel live gebracht.
Eerste onderdeel KLIC-WIN live in bèta release

De ‘NTD Actualiseren netinformatie’ is een nieuwe dienst binnen Mijn Kadaster. Deze is aan de bestaande menu-optie ‘Klic Netbeheerder Testdienst’ toegevoegd. Met deze testdienst kan een netbeheerder zijn netinformatiebestand zelf uploaden. Ook kan de netbeheerder controleren of het aan de technische en functionele vereisten uit IMKL2015 voldoet.

De versie die nu live is gekomen, is een bèta versie. Dat wil zeggen dat er nog functionaliteit kan worden toegevoegd, of dat de software anders werkt dan de  definitieve versie. Ook is de validatie nog niet volledig.

INSPIRE netinformatie

De focus op dit moment is INSPIRE netinformatie. In een groeipad zullen controles toegevoegd worden. Deze bèta versie is bedoeld om de netbeheerder, in zijn voorbereidingen op KLIC-WIN,  ervaring met deze nieuwe dienst op te laten doen.

Klantinstructie

Voor het gebruik van de 'NTD Actualiseren netinformatie' is een eerste versie van de klantinstructie opgesteld (zie document hieronder). Hierin vindt u behalve een beschrijving van de functionaliteit van de bèta-versie ook informatie over de validaties.

Vragen? 

Zijn er vragen waarop u geen antwoord hebt kunnen vinden? Neem dan contact op met de Klantenservice KLIC.