BRT-productieproces genomineerd voor Lean award

Het Kadaster is één van de drie genomineerden voor de Nationale Lean Award 2015. Stemt u ook op ons?
BRT-productieproces genomineerd voor Lean award

Het Kadaster is één van de drie genomineerden voor de Nationale Lean Award 2015. Wij zijn genomineerd vanwege het sterk verbeterde productieproces van de Basisregistratie Topografie (BRT).

Wat is er verbeterd aan het productieproces BRT?

De Basisregistratie Topografie (BRT) is sterk verbeterd door een hogere actualiteit te creëren in het product. De actualiteit houdt in dat het in 2011 minimaal vier jaar kostte om Nederland te herzien en anno 2016 herzien we heel Nederland in één jaar, met dezelfde hoge kwaliteit. Doordat de BRT een hogere actualiteit heeft sluit het product beter aan op de werkelijkheid.

Deze verbeteringen worden ook door onze klanten gewaardeerd. Hieronder enkele reacties op de nominatie van betrokken partijen:

“Een voorbeeldrol in zowel overheid als het geodomein. Beter product, effectieve organisatie en bovenal inspirerende werkomgeving! …Wat mij betreft zijn jullie al winnaar.”

“Pas een indrukwekkende uitleg en demonstratie gehad. Het Kadaster verdient deze nominatie dubbel en dwars. Het resultaat, hogere actualiteit en betere kwaliteit, mag er zijn.”

Hoe kunt u op ons stemmen?

Op de website van Lean Consultancy Group kunt u tot en met vrijdag 1 april 2016 uw stem uitbrengen. Op deze website vindt u ook een filmpje waarin één van onze gebruikers aangeeft waarom het Kadaster deze prijs verdiend. Kunnen wij ook rekenen op uw steun? 

Stem op het Kadaster