Routebeschrijving naar kantoor Zwolle

Bezoek ontvangen wij alleen op afspraak. Hebt u een vraag? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Openbaar vervoer

Het Kadastergebouw ligt ongeveer 5 minuten lopen van het NS-station Zwolle. U neemt uitgang Zuid aan de achterzijde van het station en steekt het Lubeckplein schuin over naar links richting het stadskantoor. U loopt nu op de Koggelaan en na 100 meter is aan de linkerzijde de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Auto

U neemt op de A28 (Utrecht-Groningen) afrit 18, Zwolle-Zuid.

Vanuit het noorden (Meppel/Groningen/Leeuwarden)

Onderaan afrit 18 bij de verkeerslichten de rotonde driekwart rondrijden, Ring Zuid richting Almelo volgen. U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanuit het zuiden (Amersfoort/Utrecht)

Onderaan de afrit 18, afslag Zwolle-Zuid bij de verkeerslichten op de rotonde direct rechts, Ring Zuid richting Almelo volgen.U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanaf de IJsselallee

Bij de derde verkeerslichten linksaf. Tweede weg rechts. U bevindt zich op de Koggelaan, na circa 300 meter bevindt zich het Kadaster aan de linkerkant.

Parkeren

Er is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers. Voorbij het Kadaster volgt u de Koggelaan naar links en aan het eind wijzen 2 borden u op de parkeermogelijkheden. U kunt parkeren bij de Hanzelaan en bij het gebouw Pas de Deux (alleen parkeerdek). Voor beide parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.