BRK Levering proefabonnement

BRK Levering is een digitaal bestand met actuele informatie over percelen en rechthebbenden uit de Basisregistratie Kadaster (voor gebruik in uw eigen vastgoedinformatiesysteem). Met een gratis proefabonnement krijgt u een beeld hoe zo’n bestand er uitziet. Daarnaast kunt u uw aansluiting op de downloadservice (GDS2) en de verwerking van het bestand in uw softwarepakket testen. Op de downloadservice plaatsen wij de mutatieberichten. Het proefabonnement bevat de informatie van percelen en rechthebbenden van de gemeente Assen.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u het bestand met een peildatum naar keuze. Vervolgens ontvangt u de mutaties van de gemeente Assen op de downloadservice. Het proefabonnement is voor onbepaalde tijd en duurt totdat één van de twee partijen dit met reden opzegt. Uw aanvraag moet 2 maanden voor de gewenste peildatum bij ons binnen zijn.

Voorwaarden

Voor het gebruik van het proefbestand gelden de algemene leveringsvoorwaarden en de aanvullende gebruiksvoorwaarden van het Kadaster.

 

Aanvragen

Vraag een proefabonnement aan met het formulier Aanvragen proefabonnement BRK Levering.