Kadaster op Boot Holland beurs

Van 12 tot en met 17 februari komt u het Kadaster tegen op Boot Holland in Leeuwarden.
Kadaster op Boot Holland beurs

Van 12 t/m 17 februari komt u het Kadaster tegen op Boot Holland. Boot Holland is de eerste watersportbeurs van het seizoen en vindt plaats in Leeuwarden. Wilt u meer weten over de voordelen van het registreren van uw boot of schip? Kom dan langs bij de Kadasterstand op het eerste pad na de ingang: standnummer 2024.

Schepen registreren en beveiligen

Tijdens Boot Holland kunt u bij onze medewerkers terecht met vragen over registratie van uw boot of schip en beveiliging met microdots. Microdots zijn bijna onzichtbare chips die helpen bij de opsporing van uw eigendom in het geval van diefstal. De chips zijn niet te verwijderen en alleen zichtbaar met speciale lampen.

Waarom microdots aanbrengen?

Het aanbrengen van microdots is een aanvulling op het registreren en branden van een schip. De combinatie van registratie en microdots heeft meerwaarde. Het geeft onweerlegbaar aan hoe het juridisch eigendom is vastgelegd. Aanbrengen van microdots is mogelijk als een schip al geregistreerd is en geldig brandmerk heeft.

Meer informatie

  • Als u uw boot of schip bij het Kadaster registreert, wordt het eigendom vastgelegd. Uw schip krijgt een brandmerk. Voor extra zekerheid kunt u microdots laten aanbrengen.
    Ga naar Schepen registreren en beveiligen 
  • Diefstal van uw schip onaantrekkelijk maken? Beveilig uw boot met microdots. Slechts 1 minuscule chip is genoeg om te weten wie de eigenaar van een vaartuig is.
    Ga naar Aanbrengen microdots op een schip